OKQ8 Tankkort

OKQ8 är ett svensk företag som erbjuder ett brett utbud av olika tjänster för bilister. Ett av de populäraste alternativen är OKQ8 tankkort, som ger möjlighet till rabatterade priser på drivmedel på deras egna mackar.

Pris: Gratis
Drivmedelsrabatt: Upp till 20 öre återbäring i efterhand

En av de största fördelarna med att använda ett OKQ8 tankkort är att du minskar kostnaderna för drivmedel. Genom att använda tankkortet vid tankning kan du dra nytta av rabatterade priser på drivmedel, vilket kan bidra till att sänka dina kostnader för bilen. OKQ8 är en medlemsorganisation som ger dig som medlem och kortägare återbäring efter verksamhetsåret. Beroende på hur bra det gått så blir din återbäring mer eller mindre stor.

En annan fördel med OKQ8:s tankkort är att det är enkelt att använda. Tankkortet fungerar som ett vanligt betalkort, så du behöver bara swisha eller betala med kortet vid kassan på en OKQ8-mack. Det finns ingen krånglig registrering eller ansökningsprocess att följa, utan du kan enkelt beställa ett tankkort online eller i en av OKQ8:s butiker.

OKQ8:s tankkort är också ett bra verktyg för att spara pengar på lång sikt. Genom att använda tankkortet regelbundet kan du dra nytta av rabatterade priser varje gång du tankar, vilket kan ge en stor besparing över tid. Du kan också välja att få dina tankkvitton via sms eller mail, vilket kan underlätta för dig att hålla koll på dina utgifter och budgeten.

Sammantaget är OKQ8 tankkort ett bra alternativ för bilister som vill spara pengar på sin bilförsörjning. Med rabatterade priser på drivmedel, enkel användning och möjlighet att spara pengar på lång sikt, är det en smart investering för den som vill få mer för pengarna.

Omdöme
[Röster: 2 Genomsnitt: 5]