Preem Mastercard tankkort

Preem Mastercard är ett tankkort som erbjuder rabatter på bensin och diesel vid bemannade bensinstationer runtom i Sverige. Med Preem Mastercard kan du få upp till 25 öre rabatt per liter på bemannade bensinstationer och 10 öre rabatt per liter på automatstationer.

Kostnad: Gratis
Rabatt: 10 – 25 öre/liter

Preem är en av Sveriges största bensinleverantörer och har ett brett utbud av bensinstationer runtom i landet. Företaget har funnits i över 80 år och har etablerat sig som en ledande aktör på den svenska marknaden.

En anledning till varför du bör skaffa just Preem Mastercard är för att kunna ta del av rabatterna på bensin och diesel. Detta kan leda till betydande besparingar över tid, speciellt om du har en hög bensin- eller dieselförbrukning. Dessutom är Preem Mastercard ett enkelt sätt att hålla reda på dina bensinköp, eftersom alla köp samlas på ett och samma kort.

Preem Mastercard är även en bra val för dig som vill stödja en svensk bensinleverantör. Genom att använda kortet bidrar du till att stödja den svenska ekonomin samtidigt som du gör ett något bättre val för miljön, eftersom Preem strävar efter att bli klimatneutralt till 2030 genom bättre raffinaderier.

Sammanfattningsvis är Preem Mastercard ett bra val för den som vill ha rabatter på bensin och diesel samtidigt som man stödjer en ledande svensk bensinleverantör med mål att bli klimatneutralt.

[Röster: 2 Genomsnitt: 5]