Shell Mastercard tankkort

Shell Mastercard är ett bra alternativ för den som ofta tankar på Shell-stationer. Kortet är gratis att använda och erbjuder 30 dagar räntefritt, vilket kan vara bra om man har stor tank att fylla men inte har pengarna just då. Maxkrediten på 100 000 kronor är också bra, och kortet ger 0,5% bonus på alla köp man gör med det.

Rabatt: 15 öre / liter på bemannade Shellstationer i Sverige

Nya kunder kan också dra nytta av en dubbel drivmedelsrabatt i 3 månader, vilket kan vara ett bra erbjudande för den som ofta tankar bilen.

Shell Mastercard är ett bra val för dig som ofta tankar på Shell-mackar.

Shell Mastercard bonus

Tankkort med bonus är bra eftersom de ger en extra belöning för varje krona man spenderar på drivmedel. Detta kan vara ett bra sätt att spara pengar på om man ofta tankar bilen. Bonusen kan antingen vara i form av pengar, poäng eller rabatter, och det finns olika kort som passar för olika behov.

För den som reser mycket med bilen kan ett tankkort med bonus vara ett bra alternativ eftersom man då kan få en extra avkastning på alla sina drivmedelsköp. Dessutom kan det vara enklare att hålla koll på sina inköp med ett tankkort, eftersom alla köp samlas på ett ställe.

Det finns också ofta möjlighet att få rabatter på andra tjänster och produkter med ett tankkort med bonus, till exempel hotellrum, bilservice och annat. Detta gör att man kan få ytterligare värde för sina pengar.

Shell Mastercard är ett bra sådant alternativ, med 0,5% bonus på alla köp och en dubbel drivmedelsrabatt i 3 månader för nya kunder. Dessutom är kortet gratis att använda och erbjuder 30 dagar räntefritt, vilket kan vara bra om man behöver göra större köp men inte har pengarna just nu.

[Röster: 4 Genomsnitt: 3.3]